Imaginea zilei

23.gif

Imagini

Anunță un prieten

Vizitatori

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi208
mod_vvisit_counterIeri282
mod_vvisit_counterSaptamana aceasta1915
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta2496
mod_vvisit_counterLuna aceasta5169
mod_vvisit_counterLuna trecuta11013
mod_vvisit_counterTotal205830

Online (cu 20 minute in urma): 2
IP: 3.237.94.109
,
Data curenta: 2020-09-19 17:47

Casa de Batrani

PDF Imprimare Email

De Sfântul Spiridon la Așezământul Sfânta Treime Glimboca a fost atmosferă de bucurie sărbătorească prilejuită de prezența Prea Sfințitului Episcop Lucian în mijlocul viețuitorilor acestui ansamblu dedicat ocrotirii și îngrijirii bătrânilor. În cadrul evenimentului a avut loc sfințirea capelei și a picturii murale a acestui edificiu aflat în incinta viitorului cimitir al ansamblului social monahal, ridicat la inițiativa doamnei preotese Floarea-Maria Rădulescu. Totodată a fost sfințită troița din imediata vecinătate a capelei mortuare și s-a făcut o rugăciune de pomenire și o ectenie de veșnică pomenire la mormântul părintelui Nicolae Rădulescu. După aceste momente de sfințire la care au participat credincioși, nu doar din Așezământ, ci și din Glimboca și împrejurimi, a avut loc, în spiritul Sărbătorii Crăciunului, un mini concert de colinde, susținut de grupul Ethos al Episcopiei Caransebeșului. La finalul concertului Prea Sfințitul Părinte Episcop Lucian a oferit daruri tuturor viețuitorilor Așezământului. 
Seara s-a încheiat cu o binevenită agapă frățească oferită de Nicoleta-Alexandra și soțul său Zaharia Rădulescu , care au ținut prin aceasta să mulțumească Prea Sfințitului Episcop Lucian, grupului de colindători, și tuturor celor ce s-au ostenit pentru a realiza acest eveniment, dar mai ales să mulțumească lui Dumnezeu fără de care nimic cu adevărat bun nu se poate face. 
Floarea-Maria ,Alexandra și Zaharia Radulescu țin și pe această cale să mulțumească, și în numele nepoților/copiilor lor, tuturor celor ce au făcut posibil acest eveniment sărbătoresc!

Imagini pot fi urmarite aici

Sărbători fericite și liniște sufletească!

 

Traducere

English French German Italian Romanian
Powered by OrdaSoft!

Vizitatori

Avem 9 vizitatori online

google

Copyright 2020 casa-de-batrani.ro.