Imaginea zilei

44.gif

Imagini

Anunță un prieten

Vizitatori

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi104
mod_vvisit_counterIeri338
mod_vvisit_counterSaptamana aceasta442
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta1349
mod_vvisit_counterLuna aceasta442
mod_vvisit_counterLuna trecuta5877
mod_vvisit_counterTotal164995

Online (cu 20 minute in urma): 7
IP: 34.232.62.209
,
Data curenta: 2020-06-02 07:10

Casa de Batrani

PDF Imprimare Email

Este de mentionat faptul ca Asezamantul nu primeste subventii de la stat sau alte ajutoare banesti pentru intretinerea de zi cu zi a batranilor si ca se autogospodareste. Dealtfel, in cadrul Asezamantului social, tot personalul isi desfasoara activitatea avand contract de voluntariat.

Actualmente sunt sub asistenta sociala in cadrul Asezamantului 43 batrani. Criteriile dupa care sunt selectati batranii sunt in functie de nevoile fiecaruia, 70% dintre subiecti fiind cazuri sociale.

Activitatea sociala si filantropica este extinsa la 100 de familii de pe Valea Bistrei, dar si dincolo de ea, la Case de copii din judetul Caras-Severin care primesc ajutoare prin impreuna lucrare si grija Crucii Rosii din Republica San Marino.

Asezamantul a atras in voluntariat personalitati din domeniul medical, social dar si cultural. Sens in care a realizat un proiect iconografic  in trapeza institutiei in parteneriat cu Facultatea de Arte a Universitatii de Vest din Timisoara.

 

Traducere

English French German Italian Romanian
Powered by OrdaSoft!

Vizitatori

Avem 15 vizitatori online

google

Copyright 2020 casa-de-batrani.ro.